Gıda Mühendisine Mesaj
Yeni nesil gıda ürünlerinin geliştirilmesi ve mevcut ürünlerin iyileştirilmesinde alternatif ve daha güvenilir yaklaşımlara ihtiyaç var. Bu, durumdan vazife çıkarmayı akıl eden gıda mühendislerine büyük fırsatlar sunuyor. Teknik bilginin yarılanma süresinin birkaç yıla düştüğü bir zamanda, gıda mühendisinin ürün reçeteleri ve üretim teknikleri üzerine bilim ve tekniğe dayalı güncellemeler yapması gerekiyor. Karşımızda ekmeği yıllardır olduğundan farklı pişirmemizi bekleyen yeni bir tüketici tipi var.
Uyarı: Bu sayfada yer alan ders notları ilgili dersleri yüklenmiş olan Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri için kaynak olarak yayınlanmaktadır. Başka bir amaçla kullanmadan önce mutlaka sahibinden izin alınması gerekmektedir.